Majorca: Hotel Roc Illetas Playa

Am ales sa prezint acest hotel fiindca am fost pur si simplu impresionata de locatie. Trebuie sa recunosc, nu aveam asteptari foarte mari, nu doar de la hotel ci de la intreaga insula. Am ales destinatia in graba, ( ceea ce nu fac de obicei) si am ajuns in Majorca, din Londra cu o cursa plina de turisti englezi, care veneau in casele lor de vacanta din insula, pentru weekend. Ei bine, prejudecatile trebuie tinute "acasa" atunci cand pleci in vacanta.

Am fost absolut incantata de insula Majorca ( aeroport, drumuri, peisaj, oameni, mod de viata, stil de vacanta, apa turcoaz si sangria).

Hotelul Roc Illetas Playa este situat in zona Illetas, pe coasta de sud a insulei Majorca, cu vedere spre golful Parma. Pare un hotel micut, situat in varful unei stanci cu vedere spectaculoasa asupra marii. Vederea da, e spectaculoasa, insa hotelul nu e nici pe departe asa micut cum mi-am imaginat. Apartamentele si camerele sunt situate in 4 cladiri diferite, amplasate pe terase, astfle incat peisajul este diferit de la o camera la alta. Majoritatea au  balcon cu vedere la mare, merita, credeti-ma pe cuvant.

Hotel Roc Illetas Playa, Majorca

Hotel Roc Illetas Playa, Majorca

Hotelul are o gradina superba si o terasa cu vedere la mare, unde e o placere absoluta sa iti bei dimineata cafeaua ( ceaiul in cazul meu) si seara cina in lumina difuza a lumanarilor.

29834755

Restaurantul tip buffet serveste mancaruri internationale, dar si specifice zonei. De asemenea hotelul beneficiaza de 2 piscine ( una infinity), fiind situat pe o stanca nu exista zona de plaja cu nisip, accesul in apa se face direct de pe docul amenajat al hotelului,

Centrul orasului Parma se afla la doar 15 minute de mers cu masina. Exista o statie de autobuz chiar in fata hotelului, ce transporta turistii regulat spre centrul orasului.

30376437

Roc Illetas, Garden

Roc Illetas, Garden

Illetas, Majorca, Bougainvillea flowers

Illetas, Majorca, Bougainvillea flowers

 

No Comments Yet.

Leave a comment