Impreuna

Peste tot in lume, oamenii par a cauta fericirea unde nu trebuie. Noi, oamenii suntem mai fericiți când ne simțim legati de alții.
"Eu nu am descoperit pana acum o forța mai mare care sa explice fericirea umană, decât împlinirea pe care ne-o oferă dragostea, prietenia si comunitatea. Așadar, oamenii doresc sa aparțină, dar nu sunt tocmai siguri cum sa facă sa se întâmple acest lucru.
Aceasta provocare a devenit si mai mare odată cu dezvoltarea tehnologiei. Suntem conectati cum nu am mai fost vreodată si, totuși, tot singuri ne simțim. Relatiile noastre sunt complicate, sunt solicitante si haotice- așa ca încercam sa le organizam cu ajutorul tehnologiei.
Preferam sa sunam pe cineva decât sa ne întâlnim fata in fata-si preferam sa trimitem un mesaj scris decât sa sunam. Suntem atrași de iluzia legăturilor fără nevoia intimității si, deși exista aspecte pozitive ale rețelelor de socializare, de exemplu, ca putem păstra legătura cu cineva îndepărtat din punct de vedere geografic, descoperim ca oamenii care stau mai puțin pe rețelele de socializare sunt mai Fericiți si interacționează mai mult cu LUMEA REALA. "
extras din cartea MICA ENCICLOPEDIE LYKKE. In cautarea celor mai fericiti oameni din lume, de MEIK WIKING, editura LITERA

ENJOY!

PS: cititi cartea si veti descoperi legatura dintre fericire si calatorii!


No Comments Yet.

Leave a comment