Plan de evadare a la Marc Levy “Si daca e adevarat”

“ – E un simplu joc, in fiecare dimineata ti se dau 86 400 de dolari, cu singura constrangere sa-i cheltuiesti in cursul zilei, soldul nefolosit fiind retras cand te duci la culcare, insa acest dar picat din cer sau acest joc se poate opri in orice moment, ai inteles?

Si atunci intrebarea este: ce ai face tu daca ai primi acest dar?

Banca asta magica, o avem cu totii, este timpul....

In fiecare dimineata, la trezire, suntem creditati cu 86 400 de secunde de viata pentru ziua respective, si seara, cand ne culcam, nu exista un report al lor, ce n-a fost folosit in cursul zilei este pierdut, ieri, a trecut.

Si atunci ce facem cu cele 86 400 de secunde zilnice?”

 

Sincer, mi-e teama ca le irosim.

Recunosc, am avut norocul de-a lungul anilor, sa-mi pot urma visele, drumurile s-au deschis miraculous, oferindu-mi sansa de a face zilnic ceea ce imi place, la job, in viata personala.

Din cand in cand, am ratacit insa drumul, si secundele s-au transformat in minute, minutele in ore, orele in zile, zilele in ani...Citind jocul lui Levy, m-am intristat, au fost momente cand am strans un imens depozit in dolari de secunde pierdute.

Asa am ajuns la cuvantul ”evadare”, fiecare an, fiecare luna, fiecare zi, fiecare secunda traita ca o evadare, dintr-o lume prinsa in rutina.

Tie cum iti place sa evadezi? La birou? Acasa? Alaturi de copii? La cumparaturi? La cinema? Invatand? Desenand? Gatind? Lucrand? Citind ? Cantand? Calatorind ?

Bucura-te de placerea de evada, in fiecare zi, alaturi de cei dragi, sau in singuratate, la birou sau in vacanta. Haideti sa cheltuim cu nesat zilnic 86 400 de secunde.

Doar atunci “a evada” devine “a trai”

Comments are closed.