Sejur Taormina: Villa Arianna

Planuiti un sejur in Sicilia si sunteti in cautarea unui loc special de cazare? Ei bine, merita sa incercati vilele din zona plajelor.

Personal sunt dependenta de hoteluri si de confortul oferit de acestea. Insa pentru prima data, in Sicilia mi-am dorit sa incerc altceva, mai aproape de spiritul locului si nu neaparat un hotel international.

In apropiere de Taormina, in frumosul golf Mazzaro am descoperit villa Arianna. Spun bine descoperit, fiindca era amplasata intr-o cladire locuita de localnici, la etajele superioare.

Administrata de o familie, vila are vedere spectaculoasa spre golf si este situata la 700 de metri de Isola Bella. Camerele sunt spatioase, au mobilier romantic incantator, iar cateva dintre ele au terase private cu vedere spre mare.

In fiecare dimineata, Pia si Salvo, cei doi soti care administreaza vila pregatesc un mic dejun specific sicilian pe tesasa ampla a camerei. Trebuie sa recunosc, atmosfera te cucereste pe loc.

Villa Arianna

Villa Arianna

Villa Arianna

 

In plus, vila este situata chiar in spatele telecabinei care face legatura cu orasul Taormina. Asa ca in doar 3 minute, puteti ajunge in centrul orasului si cutreiera in voie.

Isola Bella

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment