5 hoteluri de vis in Europa

Planuiti un weekend-escape special? Ce ati spune de un hotel cu vedere spre centrul Romei? Sau o vila in Dubrovnik unde a stat chiar Morgan Freeman? Iata lista noastra cu hoteluri...de vis!

Destinatie: Paris

Hotel Castille

Paris-ul e tot timpul o buna idee, pentru un weekend relaxant. Dar cum e sa pasesti din hotel direct in inima orasului? Hotelul Castille, de 5 stele este situat la doar cativa pasi de Gradinile Tuileries si Place Vendome. Interiorul aminteste de opulenta secolului XVIII, avand un aer chic tipic parizian, intr-un cuvant: o experinta memorabila pe care nu o veti uita.

Hotel Castille #foto credit Italian_passport

Destinatie: Roma

Hotel: Eden 

Visati la o plimbare romantica pe strazile Romei ? Dar ce ati spune de o cina pe terasa unui hotel cu vedere spectaculoasa spre oras? Nu va ramane decat sa cautati prima disponibilitate pentru Hotelul Eden. Acesta este situat langa Via Veneto si la cativa pasi de Treptele Spaniole.

Camerele au mobilier italian clasic si cele mai multe vedere spectaculoasa asupra orasului.

Vedere de pe terasa hotelului Eden, credit @disarmonico

Destinatie: Florenta

Hotel: Riva Lofts 

Riva Lofts, Florenta

Riva Lofts, Florenta

Riva Lofts, Florenta

Destinatie: Dubrovnik

Hotel: Vila Agave 

Croatia ? Ei bine, este fara indoiala printre cele mai frumoase zone din Europa, iar Dubrovnick e o experienta in sine.

Cum ar fi sa va relaxati pe teresa unei vile unde a stat Mickey Rourke, Morgan Freeman sau Francis Ford Coppola.  Aruncati o privire spre Vila Agave:)

Aceasta este situata in varful unei stanci, la 10 minute de mers fata de plaja si la doar 5 minute de centrul vechi din Dubrovnik.

Destinatie: Ravello

Hotel: Vila Cimbrone 

Nu ati ajuns inca pe coasta Amalfi? E cazul atunci sa planuiti urmatoarea vacanta: veti avea parte de o escapada romantica in poate cea mai frumoasa zona a Italiei. Va trebuie o masina si ...dor de duca.

La capitolul cazare, lucrurile pot fi destul de complicate, atat ca disponibilitate, cat si pret, zona fiind plina de turisti. Noi am facut o selectie si preferata noastra este...Vila Cimbrone, situata la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Ravello, 15 minute de mers cu masina de orasul Amalfi, si 30 de minute de mers cu masina de Positano.

 

Villa Cimbrone, Ravello

ENJOY:)

No Comments Yet.

Leave a comment