Hoteluri in Republica Dominicana

Visati la o vacanta exotica, la plaje albe, apa turcoaz si relaxare la umbra palmierilor? Atunci merita sa porniti in cautare de hoteluri pentru Republica Dominicana, cea mai cunoscuta din zona Caraibelor.

Insula dispune de peste 50 de resorturi amenajate pe toate gusturile si mai ales, bine targetate, pentru familii sau pentru cupluri. Nu neglijati acest aspect, este foarte important. Daca sunteti in luna de miere, de exemplu, alegeti un hotel "couples only", credeti-ma nu veti regreta. Hotelurile ofera intimitatea necesara si mai ales nu veti fi deranjati niciodata de "micuti" galaciosi ce sar in piscina peste cocktailul tau colorat.

In schimb, daca planificati o vacanta in familie, cu 1-2 copii, resorturile "family" sunt alegerea ideala. Acestea dispun de programe speciale pentru copii, de zone de joaca " children's club", de piscine speciale pentru copii, regim de mese pentru copii si exemplele pot continua.

Personal m-am hotarat foarte greu intre multitudinea de hoteluri, iata lista mea "scurta", sper sa va inspire: Pozele vorbesc de la sine:)

Bavaro Princess All Suites Resort 

Este alegerea ideala atat  pentru cupluri cat si familii, resortul situat pe plaja din Bavaro, dispune de 9 restaurante, 11 baruri, iar suitele pentru cupluri pot include cada cu hidromasaj cu vedere...la ocean.

Punta Cana Princess All Suites Resort and Spa

alegerea perfecta pentru cupluri in cautare de relaxare si distractie la umbra palmierilor.

 

 

Meliá Caribe Tropical 

o proprietate pe care o veti regasi in mai toate ofertele, absolut uriasa, 10 piscine, teren de golf, 8 terenuri de tenis, plus nenumarate restaurante si baruri.

Dreams Punta Cana

Situat cam la 40 de minute de mers cu masina de aeroportul international din Punta Cana, pe plaja Uverto Alto , resortul este perfect pentru familii cu copii.

Now Larimar

am lasat la final alegerea noastra, un hotel din lantul Now, destinat familiilor cu copii. O combinatie de plaja, piscine infinite, palmieri si spa. Camerele au fie balcon, fie patio la parter, cu mobilier pentru petrecerea timpului liber. Daca mergeti in vacanta cu copiii ( stiti deja un patio sau un balcon amenajat e perfect pentru micutii ce au chef de joaca non stop si mai ales la orelele care la expusul la soare e interzis).

 

No Comments Yet.

Leave a comment