Reguli de stil : by Victoria Beckham

Imi place Victoria Beckham. Imi place cum a evoluat de-a lungul timpului. Cum a stiut sa se re-inventeze. Cum a stiut sa devina o fashion icon. Cum rochiile create de ea sunt purtate acum cu mandrie de multe vedete si nu numai. Imi plac shootingurile ei, pastrez si acum o revista Glamour cu shootingul meu favorit cu Victoria.
Am citit de curand un interviu, in care vedeta prezenta cateva dintre regulile ei in materie de stil. Merita citite.

1. Purtati balerini . Da mi s-a parut amuzant, asta e prima regula? venind de la mamica Victoria, care isi duce copiii la gradinita in cei mai inalti stilettos? In acelasi timp inteleg sacrificiile pe care le faci pentru personal branding. Asadar, revenim: Victoria ne sfatuieste sa nu renuntam la balerini, asortati cum trebuie chiar nu scurteaza picioarele. Totul tine de lungimea fustei/ pantalonilor.
2. Fii atenta la forma corpului tau. Femeile isi doresc sa arata slabe, tonice si inalte. Totul tine de proportii, textura si croiala. Intreba un specialist ce ti se potriveste.
3. Invata de la specialisti. Citeste reviste de fashion si stil.
4. Fii sincera cu tine. Trebuie sa stii ce ti se potriveste si sa iti construiesti intreaga garderoba in jurul acelor piese.
5. Sa ai tot timpul o rochie perfecta. Alege un model care sa poata fi purtat la birou, la o petrecere, simplu, cu o croiala clasica si mai ales un model comod. Rochiile sunt cel mai usor de purtat. Aici, sunt perfect de acord. Viata mea a devenit infinit mai usoara de cand am descoperit rochiile.
6. Organizeaza-ti garderoba.
7. Alege (din cand in cand) stilul casual, in tricou, jeansi si balerini. 🙂

Victoria_Beckham

No Comments Yet.

Leave a comment