By the Way

Ce femeie nu are o slabiciune mai mica, sau mai mare pentru genti, sa nu citeasca acest post. ­čśë

Am mai discutat despre gentile de calatorie, un aspect foarte important de altfel pentru un calator chic. Am sa ma repet, urasc gentile de calatorie, maxi, purtate pe umar sau in mana. Au atatea dezavantaje ( greutate, pozitie a corpului incorecta), ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu sunt deloc stylish. In plus de ce ai avea nevoie de o geanta in care sa iti incapa  trei carti, un laptop,  pouch-ul de cosmetice si balerinii? Si mai ales de cei ai alege sa porti dupa tine o greutate de minim 2.5 kg?

Veti intelege de ce ador noile tendinte mini in materie de genti, din ultimele sezoane.  Nu e cazul sa picam in extreme, insa,  cu micro genti, in care nu iti incap nici macar banii.

Favorita mea este noua aparitie Fendi, By the Way, prezentata in cadrul Saptamanii de la Milano, pentru sezonul FW14. Este geanta perfecta si nu doar pentru calatorie ci si pentru zi de zi. Mai mult de atat, este o geanta all in one, super versatila, poate fi purtata in mana, pe umar, cross body, sau tip plic, disponibla in cateva nuante diferite.

www.fendi.com

Fendi, By the Way

Fendi, By the Way

No Comments Yet.

Leave a comment