Imagini de basm: case impodobite de Craciun

Ati vazut  in filmele americane casele impodobite cu mii de ghirlande, reni si spiridusi cu beculete multicolore? Ei bine, sunt foarte reale si chiar mai frumoase in realitate. Key West in luna decembrie devine un taram de basm....mai ceva ca in filme.

Key West este cel mai sudic punct al Statelor Unite, renumit prin celebra autostrada suspendata peste ocean ce leaga insula de Florida, casa memoriala Hemingway si muuulte baruri pentru miile de turisti sositi cu vasele de croaziera.

In preajma Sarbatorilor de iarna, totul prinde culoare si lumina, fiecare casa, fiecare gard, fiecare bar sau restaurant este impodobit intr-un mod cat mai original. Oriunde te uiti, te intampina un Mos Craciun in marime naturala, sau il surprinzi dormind intr-un hamac la umbra palmierilor. Fiecare gradina are renii ei, oameni de zapada si alte zeci de figurine rupte din povesti.

Credeati ca Sarbatorile fara zapada nu au farmec? Americanii au fost suficient de ingeniosi..iar Key West e dovada ca povestile de Craciun  pot prinde viata chiar si la +25 de grade...

key-west-xmas09

key-west-xmas08

Key-west-xmas07

key-west_xmas05

key-west-xmas02

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment