Dubai: Habtoor Grand Beach Resort & Spa

Dubai ofera o diversitate impresionanta la capitolul hoteluri. Aici turistul chiar poate alege functie de toate preferintele posibile. Exista hoteluri de business, preferate si de turisti cu transport gratuit spre plaja, exista resorturi spectaculoase chiar pe plaja Jumeirah si nu in ultimul rand oaze de lux la cativa km, construite printre dune. Si nu in ultimul rand exista Atlantis si Burj al Arab, pe care le consider categorii in sine:)

Atlantis The Palm, Dubai

Atlantis The Palm, Dubai

Burj Al Arab, "The world's only 7 star Hotel" , 3rd tallest hotel in the world
Burj Al Arab, "The world's only 7 star Hotel" , 3rd tallest hotel in the world

Pentru prima mea vizita in Dubai, am ales Habtoor Grand Beach Resort & Spa, din  doua motive foarte simple: plaja privata chiar in zona  Jumeirah , cu deschidere spre golf si  "infinity pool".

Trebuie sa recunosc : alegerea destinatiei de vacanta in general e o problema relativ usoara pentru mine, comparativ cu alegerea hotelului. Si nu de putine ori, aleg destinatia, abia dupa ce am ales hotelul ( se poate si asa, mai ales daca cautati sa spunem un Spa Hotel) Hotelul nu este doar un loc de odihna, doar o camera unde dormi cateva ore, hotelul pentru mine este cel care da mare parte din farmecul sejurului sau vacantei. Asadar alegerea lui, dureaza si dureaza. Si in final, o singura imagine ma convinge.

Habtoor Grand Resort este un hotel de 5 stele (ca majoritea din Dubai, de altfel) situat chiar pe plaja Jumeirah, foarte aproape de Dubai Marina si 10 minute de mers cu masina de Mall of the Emirates. Hotelul este format din doua turnuri, camerele sunt foarte spatioase, amenajate in stil arab, dispune de 2 piscine exterioare, de piscina cu jacuzzi si infinity pool (o piscina infinity, sau infinita produce efectul visual de extindere la orizont, sau spre infinit).

Habtoor Grand Resort & Spa, Dubai

Habtoor Grand Resort & Spa, Dubai

 

Habtoor Grand Resort

Habtoor Grand Resort

 

Habtoor Grand Resort  Imi place sa aleg hoteluri amenajate in stilul zonei pe care o vizitez, iar in Dubai, finetea detaliilor in stil arab m-a cucerit. Pont: alegeti camere situate la etaje superioare, uneori vederea merita efortul. Am avut noroc de o astfel de camera, situata in turnul din stanga, cu balcon si vedere spre golf. Ei bine, a fost mai mult de atat, de la balconul camerei, aveam o vedere unica: Atlantis the Palm in zare,   Burj Al Arab in dreapta, iar noaptea se vedeau in departare luminitele Burj Khalifa. Si a fost tot ce mi-as fi putut dori.

No Comments Yet.

Leave a comment