Destinatie pentru luna de miere in St. Martin: Belmond la Samanna

Cautati o destinatie de vis pentru luna de miere? Ce ziceti de cel mai luxuriant hotel din St. Martin/ St. Maartens ?  Hotelul Belmond La Samanna este permanent in topul celor mai apreciate  hoteluri din frumoasa insula din Caraibe,  sinonim cu luxul suprem, un paradis scaldat de valuri azurii.

Situat pe partea de vest a insulei cu deschidere spre celebra Baie Longue, hotelul promite vizitatorilor "the ultimate luxury experience": cel mai fin nisip, ape linistite in nuante jucause de turcoaz si cele mai relaxante tratamente spa.

Locatia este pur si simplu de vis, camerele au vedere spre ocean, cu balcoane sau terase privata. Sau pentru un extra cost, camera poate avea propria piscina.

Let yourself daydream:)

ENGLISH

Let yourself daydream at the ultimate honeymoon destination. Discover the pearl of St Martin/St Maartens : Belmond la Samanna.

The Belmond La Samanna is the very name of luxury and supreme pampering on the island, always rated in top 10 hotels.  With a magnificent position on the private white-sand beach of Baie Longue in Saint-Martin, this luxury hotel offers its guests modern accommodations and unparalleled service. Enjoy your stay in this haven of peace and serenity…

 

Baie Longue, St Martin/ St Maartens

Baie Longue, St Martin/ St Maartens

Hotel Belmond La Samanna

Hotel Belmond La Samanna

Belmond_la_samana-st_Martin-St-Maarten_04

Belmond_la_samana-st_Martin-St-Maarten_07

Belmond_La_Samanna_by_Orient-Express_03

Belmond_la_samana-st_Martin-St-Maarten_005

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment