American Sunset: at the ranch

 

photo 2La poale muntilor Sierra, calatorind spre  Kings Canyon si Sequoia national Park, gasirea unui hotel/ motel  poate fi destul de dificila, mai ales in plin sezon, cand mai toate locurile de cazare sunt ocupate complet si necesita rezervare cu saptamani bune inainte.

Ne doream mult o locatie situata cat mai aproape de intrarea in parcuri, asadar gasirea unui hotel liber a fost chiar mai dificila.

Asa am descoperit The Branded Calf, un ranch unde orice turist poate experimenta stilul authentic American: o ferma de aprox 97 de hectare, cu vite, cai si mai ales un proprietar care isi intampina zilnic clientii cu  un mic dejun  cald pregatit la cuptor, ce te imbie cu arome placute de la primele ore ale diminetii.

Casa ofera turistilor doar 4 camere, pe alese, decorate diferit, cu paturi king, bai complet utilate si Wi-Fi gratuit. ( destul de important pentru net-dependeti, avand in vedere ca  in zonele cu rezervatii si parcuri, cam duc lipsa de semnal).

Mare parte din farmecul unui astfel de loc de cazare tine evident de propritar, astfel incat experienta unui  hotel, paleste in fata contactului direct cu un locatar de ranch authentic.

The Branded Calf, o are nu doar pe Connie, proprietara cu origini indiene, super draguta si sociabila, ci si un alt stapan care pazeste ferma, cu un ochi vigilent, tolanit cu nonsalanta chiar in fata usii de la intrare: Cuee, un caine adorabil, de altfel cel mai bun prieten al turistilor. Connie insa conteaza din plin pe sprijinul lui Cuee, de fiecare data cand sunt turisti in casa, Cuee doarme pe hol, pazind ( sau dormind) linistea calatorilor obositi:)

The Branded Calf

 

No Comments Yet.

Leave a comment