Alegerea hotelului: care e prima ta intrebare?

Hilton Molino Stucky Venice

Alegerea hotelului e pentru mine, una dintre cele mai dificile alegeri si asta in contextul in care am deja de ani buni criterii stricte dupa care ma ghidez in alegerea hotelului. O vacanta chic, inseamna musai si un hotel chic.

Te-ai gandit vreodata care e prima ta intrebare? Care e primul tau criteriu?

Hotel de business sau nu? Hotel in zona centrala sau in zona periferica? Hotel in apropierea mijloacelor de transport in comun? Hotel dintr-un lant international sau hotel boutique? Hotel gourmet ? Hotel cu piscina sau nu? Hotel cu piscina interioara sau exterioara? sau ambele?  Hotel cu deschidere spre plaja sau la distanta? Hotel in zona turistica sau mai izolata? Hotel pentru familii sau couples only? Hotel cu serviciu de transport gratuit? Hotel cu pick-up de la aeroport?  Hotel cu  mic dejun inclus? sau hotel cu mai multe mese incluse? Hotel cu wifi in camera sau doar in zonele publice ? ( nu e o gluma, ci un criteriu cat se poate de serios) Hotel cu camere/ zone pentru fumatori? Hotel cu spa? Hotel cu sala de fitness? Hotel cu sauna?  Hotel cu parcare gratuita? Hotel ce permite accesul animalelor de companie? Hotel cu stil architectural classic sau traditional? Hotel cu restaurante internationale sau traditionale? si intrebarile pot continua..

Si sincer e bine sa continue, sa va puneti toate aceste intrebari pana ajungeti la stilul de hotel favorit, cel care va raspunde in cea mai mare parte intereselor si scopurilor dvs.

Nici o intrebare nu e gresita, nici o intrebare nu e absurda. E ceea ce ne face pe fiecare in parte diferiti ca turisti, ca stil de calatorie, e ceea ce ne ajuta in final sa ne cunoastem mai bine. Si mai ales sa nu fim dezamagiti de alegerea facuta cand ajungem la destinatie.

 

No Comments Yet.

Leave a comment