Idei pentru Valentine’s Day

Valentine's Day is coming:) Nu sunteti inca gata? Stim, florile si dulciurile sunt alegerea cea mai usoara, insa va dam un tip: drumul spre sufletul iubitei e pavat cu lenjerie sexy, parfumuri delicioase (dar fara calorii) si evident o ...escapada romantica, musai in pantofi noi:)

Stiu, pare un cliseu, insa lenjeria e cea mai simpla alegere si o mica bucurie perfecta pentru ziua Indragostitilor. Preferatele noastre ID Sarrieri, Agent Provocateur ,Victoria's Secret sau Intimissimi.

De la stanga la dreapta: Victoria's Secret, Intimissimi, I.D Sarrieri

De la stanga la dreapta: Victoria's Secret, Intimissimi, I.D Sarrieri

O aroma senzuala ...

Michael Kors, Sexy Sunset, o escapada exotica si senzatia unui somn odihnitor pe un pat floral de frezii, lotus, gardenii, trandafie si iasomie.

Marc Jacobs Daisy Dream Blush, perfect pentru femeile jucause, pline de energie, un buchet proaspat de flori de primavara: violete, bergamote, fresii, vetiver si mosc.

Gucci Guilty, probabil cea mai vanduta aroma de Valentine's Day, mai ales daca ii pregatesti iubitei o surpriza sexy:) . Strecoara-l in bagajul de mana si alege primul zbor spre Roma pentru un weekend special.

parfumuri-de-valentine's day

Pantofi? Bineinteles...e cuvantul magic. Si Valentine's Day e scuza perfecta pentru o pereche noua. Alegeti Charlotte Olympia sau Valentino pentru fashionistele impatimite si nu veti da gres. Sau o pereche ultra cool de la Aldo in nuante electrice:)

De la stanga la dreapta: Charlotte Olympia, Valentino, Aldo

De la stanga la dreapta: Charlotte Olympia, Valentino, Aldo

Si preferata mea: o pereche de sandale Valentino special create pentru Valentine's Day, cu un mesaj cat se poate de romantic...

valentino-l'amour

No Comments Yet.

Leave a comment